Temat: Ufc Riooooooooooo :D
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
J.N.X
Wysłany: sob sie 20, 2011 11:59
UFC Middleweight Championship Anderson Silva (No. 1 MW, No. 2 PFP) vs. Yushin Okami (No. 3 MW) Mauricio Rua (No. 2 LHW, No. 9 PFP) vs. Forrest Griffin (No. 6 LHW) Antonio Rodrigo Nogueira vs. Brendan Schaub Ross Pearson vs. Edson Barboza Raphael Assuncao vs. Johnny Eduardo Spencer Fisher vs. Thiago Tavares Paulo Thiago vs. David Mitchell Yuri Alcantara vs. Felipe Arantes Erick Silva vs. Luis Ramos Luiz Cane vs. Stanislav Nedkov Rousimar Palhares vs. Dan Miller Yves Jabouin vs. Ian Loveland Oj tak :) to lubie Shogun wraca mam nadzieje ze powstanie jak feniks z popiołów No i Anderson Silva pokaże ze 3 miejsce Okami na liscie najlepszych w MW to pomyłka :) |
pablobjj
Dołączył: 18 lut 2008 15:18 Posty: 1137 10761 punktów gurke |
Wysłany: sob sie 20, 2011 21:36
Anderson walczy o swoją spuściznę. Nie bardzo widzę Okamiego w roli jego pogromcy, bo również jest Striekrem, choć bardziej nastawionym na zapasy. Jęsli Pająk nie poświęci minuty na doskonalenie TD to możemy mieć powtókę z Sonnena, choć nieco wątpię.
Shogun vs Forrest to trzeba zobaczyc. Czekam już od momentu uduszenia Shoguna przez Forresta na rewanż i mam. To będzie starcie młaj taja z klasycznym KB. Myślę,m że młaj taj jednak da sobie z tym wszystkim radę. Minotauro!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Uwielbiam go i nie chce patrzeć, jak Schaub zabija kolejną legendę!!! GO MINO!!! Jiu Jitsu is pała. Starcie dwóch mocnych strikerów, Pearsona i Barbozy stawiam na walkę wieczoru. Młaj taj górą. Ogólnie cała karta na plus i chyba najmocniejsza rozpiska w tym roku do tej pory |
|
Bartezgt20 Dołączył: 06 cze 2011 00:59 Posty: 1 1 punkt gurke |
Wysłany: pon sie 22, 2011 20:50
Silva jest w życiowej formie, to co pokazał w ostatniej obronie przeciwko Belfortowi to jest po prostu kosmos.
Więc jeżeli zaprezentuje się podobnie (a napewno tak będzie) to ma wygraną w kieszeni. Shogun dostał niezłe baty w ostatniej walce, więc teraz musi lepiej się przygotować pod opieką trenera. |
J.N.X
Wysłany: wto sie 23, 2011 16:04
tez jestem ciekaw jak Silva przygotuje sie pod kotem obrony przed obalenbiami,
okami glupi nie jest napewno w wymiany z silva nie bedzie chcial tez mam nadzieje ze poradzi sobie Nog z Shaoubem kibicuje mu mocno :) |
|
00jagoda00 Dołączył: 19 paź 2010 20:39 Posty: 34 28 punktów gurke |
Wysłany: nie sie 28, 2011 09:17
3 glowne dania z brazyli nie zawidodly;p Minotauro pokazal ze legenda tez potrafi dac w ryja;p shogun za to pokazal ze pierwsze starcie z forrestem bylo nie porozumieniem:P teraz go zgasil jak chcial:) a silva jak to silva rece w dol i swoje:P ten koles jest z innej plamety;d
|
J.N.X
Wysłany: pon sie 29, 2011 14:33
zawsze mowilem ze SIlva to Songo pieprzony super sajan Shogun fajnie ze wygrał ale nibyl przekunjacy, nie widze w nim swiezosci cos jest nie tak no ale dobrze ze wygrał no i Minotaro :) zajebiscie :) pokonal Schaba jego wlasna bronia duze brawa |
Yoza
Wysłany: pon sie 29, 2011 14:37
Super gala najlepsza w tym roku jak do tej pory moim skromnym zdaniem. KO Erick Silvy był pokazywany chyba z 3 razy pokazał się z bardzo dobrej strony.Paulo Thiago może wreszcie powróci na tor zwycięstw bardzo mu tego życzę. Co do głównej karty po porostu świetna najpierw Stanislav Nedkov później Nogueira zaliczyli KO w pierwszej rundzie. Bardzo stawiałem na Nogueire ale faworytem mimo wszystko był Schaub. Po tych dwóch walkach pomyślałem że to może być noc gala cudów i lekko obawiałem się o pas Andersona. Na szczęście Anderson nie zawiódł i pokazał że bardzo ciężko będzie mu odebrać ten pas a może odda go dopiero jak przejdzie na emeryturę. Walka Rua vs. Griffin strasznie mnie zawiodła Forrest był jakiś nieobecny chyba myślami był z żoną w Las Vegas spodziewałem się większej wojny. A Barboza znowu dał świetną walke
|
pablobjj
Dołączył: 18 lut 2008 15:18 Posty: 1137 10761 punktów gurke |
Wysłany: nie wrz 04, 2011 19:17
Witam po nieobcenośći związanej delegacją w pracy.
Gala doskonała, zdecydowanie najlepsza w tym roku. Piękne walki. Silva pokazał, że klincz to ON. Shogun wraca tam, gdzie jest jego miejsce, czyli na sam szczyt dywizji półciężkiej. Zdecydowanie jeden z największych talentów w MMA, jakie kiedykolwiek pojawiły się w tym sporcie. Nie dość, że mistrz muay thai, to jeszcze w pełni prawdziwy czarny pas BJJ. Wreszcie tak długo oczekiwane zwycięstwo i powrót Minotauro. Moje serce pęka z dumy. Barboza, Rousimar.... moi ulubieni zawodnicy wygrywają po pięknych walkach. Jeśli ktoś jeszcze nie oglądał gali, niech zrobi to w tej chwili. |