Temat: Cytaty
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
Yoza
Wysłany: śro lut 02, 2011 18:51
Wrzucajcie dobre cytaty fighterów i niekoniecznie. Ja zacznę
Sztuka nie jest wygrać 13 walk z rzędu, gdy trenujesz z fachowcami, i gdy Bóg dał ci talent, sztuka jest wtedy gdy wszyscy uważają że mistrzem nie będziesz mimo tego robisz to, rezygnujesz z przyjemności wkładasz w to serce, jednak podejmujesz walkę bo wiesz że zrobisz wszystko by spróbować,nie ważne że ryzykujesz przy tym życie, to nie ma znaczenia, ból jest tymczasowy a duma po nim wieczna, nawet gdy przegrasz będziesz sam dla siebie mistrzem. Ja tylko chce zrobić to na co zasłużyłem ! Nienawidziłem każdej minuty treningu, ale powtarzałem sobie: nie poddawaj się, przecierp teraz i żyj resztę życia jako mistrz. - Muhammad Ali 3/4 życia spędziłem na treningach, resztę zmarnowałem - Brucee Lee Nad brutalną siłę zdecydowanie przedkładam brutalną technikę Wygrywaj bez pychy, przegrywaj bez urazy. - Bruce Lee Ustąp aby zwyciężyć, burza łamie drzewa, a trzciną tylko kołysze jiu-jitsu znaczy Miękka Sztuka. Jesteśmy mięczakami którzy leją twardzieli Nie sztuką jest mieć siłą, sztuka to jej nie wykorzystywać - Bruce Lee Trenując 2 miesiące jesteś pewien, że wiesz o Karate wszystko. Trenując 5 lat masz pewność, że nigdy wszystkiego nie będziesz wiedział Nie obawiam się kogoś kto trenuje 100 kopnięć, ale tego który 100 razy trenował jedno kopnięcie - Bruce Lee |
pablobjj
Dołączył: 18 lut 2008 15:18 Posty: 1137 10761 punktów gurke |
Wysłany: śro lut 02, 2011 19:16
Pas to tylko dwa centymetry, które chronią Twoją dupę, rersztę musisz ochronić sam - Royce Gracie zapytany o znaczenie pasów w BJJ
Co zrobisz jak nie uda Ci się mnie udusić? Nic po prostu Cię uduszę - Marcelo Garcia zapytany przez Eddiego Bravo |
axel002
Wysłany: śro lut 02, 2011 20:50
"Who doesn't fall doesn't stands up" - Fedor Emelianenko po porażce z Werdumem.... myślę że nie trzeba tłumaczyć co to znaczy :)
|
|
redox Dołączył: 19 paź 2010 20:39 Posty: 118 161 punktów gurke |
Wysłany: pią lut 11, 2011 14:50
"Everyone has a gameplan until they get hit." - Mike Tyson
"You put the devil on the other side and I will come to fight!" - Royce Gracie |